Werkwijze fysiotherapie

1e Afspraak

De eerste afspraak bestaat uit een vraaggesprek en lichamelijk onderzoek waarbij uw klachten worden geïnventariseerd. Aan de hand hiervan wordt een specifiek op uw aandoening gericht behandelprogramma opgesteld en gemotiveerd.

Behandelplan

Na de intake en het onderzoek worden de bevindingen met u besproken en wordt een behandelplan opgesteld. Door de behandelresultaten nauwkeurig te evalueren en steeds op het juiste moment de therapie aan te passen aan de veranderingen in uw klachtenbeeld, hoeft niet elke behandeling precies hetzelfde te zijn als de vorige. Dit geldt ook voor de adviezen en/of leefregels en oefeningen die u meekrijgt.

Vergoeding

Fysiotherapie wordt alleen vergoed vanuit de aanvullende verzekering. De praktijk heeft een contract met DSW, ASR en ONVZ. Hierdoor kan het zijn dat uw behandeling gedeeltelijk of niet vergoed wordt. U kunt dit nagaan in de polis van uw zorgverzekeraar. Uw rekeningen worden via email naar u verzonden. De actuele tarieven hiervoor zijn te vinden in de praktijk, alsmede op de website

voorkom klachten, bevorder herstel